АПАРТАМЕНТ_Л 

Тип: жилищен интериор
Площ: 110кв.м.
Проект: 2021г.
Етап: Строителство

Клиент: частен

Характерно в този апартамент е цялостният подход на формиране на подзони чрез цветоодтелящия принцип във всички помещения. Вътрешното разделяне има важна структурна роля, благодарение на него формираме пространството в правилна геометрия, приобщавайки строителни елементи и инсталации. Разделянето ни дава свобода да използваме обширна гама от цветове и материали без да се образуват е необосновани контактни точки.

 

Зоната на кухнята и трапезатията е визуално отделена, сменяйки тертирането и равнината едновременно в стени, таван и настилка. Пясъчният тонм характерен за тази част на основното помещние, внася нужния контраст на фона на дървото, сивото и черното в дневната. Така се запазва и преобладаващата топла гама. Изчистините, като геометрия и материал, поръчкови мебели са ненатрапчив акцент, на фона на преобладаващо белите стени и тавани. Характерен детайл, изведен във всички стаи,  са рафтовете от естествено дърво.

Задължително нововъведение в съвременните жилища се явява зоната за домашен фитнес. В случая представлява интегрираната в стената, перфорирана етажерка за фитнес уреди, функционален детайл внасящ акцент по ненатрапчив начин.